Hívjon Minket
+36 (30) 47-47-453

Bemutatkozás

Alapító cégünk, a Sprinter Stúdió, 1990-ben alakult családi vállalkozásként Egerben, és a fejlődő igények kiszolgálására 2018-ban hoztuk létre a Dot Consulting-ot, amely más társcégek bekapcsolódásával  „joint-venture” formában működik

A fiatalos csapat tagjai komoly szakmai vezetők felügyelete alatt az IT/Telekommunikáció számos területén tevékenykednek. Munkatársaink évek óta a szakmában dolgoznak, jó néhányan több, mint 10 év tapasztalattal csatlakoztak hozzánk.

Cégünk rendszerint önálló szolgáltatóként dolgozik végigkövetve a projektet a stratégiai tanácsadástól kezdve, az üzleti folyamatok elemzésén át, a tervezés és implementálás fázisáig, de más szolgáltatókkal együttműködve specifikus részfeladatokat is elvállalunk. Emellett persze foglalkozunk üzleti és technológiai folyamataink folyamatos fejlesztésével és partnereink részére újabb, jövedelmezőbb üzleti ajánlatok kidolgozásával. Nagy előnye, hogy nyitottak vagyunk az újdonságokra, és lépést tartunk a technikai fejlődéssel. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy az Önök igényeit teljeskörűen ki tudjuk szolgálni. Készek vagyunk bármely feladat elvégzésére, legyen az egy weboldal karbantartása, vagy egy országos szintű gerinchálózat tervezése, mindet egyforma fontossággal kezelünk, hiszen tudjuk, ez Önnek alapvetően fontos.

Ahogy a móttónk is mondja, “Consider IT done” – felkérését vegye elvégezettnek!